Permanent laser behandling på benene

Hej bloggen

For omkring to uger siden besluttede mig og et par af veninderne os for at vi skulle have permanent laser hårfjernelse på vores ben, da vi alle var godt trætte af at barbere dem så ofte. Vi valgte derfor at gå til vores faste skønhedsklinik nær Vanløse, Desireskincare. Vi har tidligere fået lavet en del kosmetiske behandlinger hos dem, såsom skinpen og retning af bryn, men intet permanent. Vi følte nemlig at vi havde brug nogle med ekspertise og som vi stolte på. Vi snakkede lidt med dem der inde, for at høre lidt om det hele. Under snakken med dem, blev vi stærkt overbevist om de havde den rette erfaring. Vi bestilte herefter en tid til sidste uge, og valgte alle at tage springet sammen.

Vi ankom og blev som altid taget godt imod. Vi kom hen til afdelingen og begyndte ganske hurtigt på behandlingen. Det tog faktisk ikke så lang tid som ventet, og gjorde slet ikke så ondt som vi havde forventet. Det skal siges når man skal igennem permanent laser hårfjerning, skal det gøres over flere gange, men de første resultater ar rigtig gode. Vi følte vi allerede var omkring 80 procent af vejen til det ønskede resultat. Efterfølgende fik vi noget creme på, for at beskytte den sarte hud. Samt fik vi også en flyer som forklarede hvad de også havde forklaret os tidligere i forhold til hvordan vi skulle forholde os og hvad vi kunne tillade os at gøre og sådan. Vi bestilte straks en tid til næste gang, for at få fulgt op på den første behandling med den samme medarbejder som vi havde første gang, da hun var super sød og god til det.

Vi anbefaler varmt at få permanent laser hårfjerning hos Desireskincare hvis du gerne vil have professionel og billig behandling nær Vanløse.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *