En tandrensning kan redde dit smil

Skærmbillede 2016-07-05 kl. 10.56.02

 

Er dine tænder gullige, og føler du dig ikke tilpas når du smilet? Det kan betyde rigtig meget, hvis man ikke er glad for sit smil, og det kan føre til, at man går og skjuler det. Det er der ingen grund til, for man kan nemlig få sit hvide smil igen, hvis man får foretaget en tandblegning.

Det yderste lag på tænderne kaldes for emalje, og det er det lag, der bliver gulligt. Det kan både skyldes ens genetik, men det kan også være, at der sker noget under ens opvækst, når tænderne udvikles, der har betydning for emaljen. Desuden bliver de fleste menneskers tænder dog misfarvet med tiden, grundet de ting vi udsætter dem for. Ting som the, kaffe, rygning, juice og rødvin er noget, der kan have stor betydning for, hvordan ens tænder tager sig ud. Er der først kommet misfarvning på emaljen, så kan man ikke rette op på det ved almindelig tandbørstning. I stedet kan gå til tandlægen og få foretaget en tandrensning som kan fjerne en del af misfarvningen. Nogle gange vil det ikke være nok – hvis misfarvningen er trængt helt ind i emaljen, så vil man kunne få lavet en tandblegning, og det kan gøre, at misfarvningen nedbrydes. Det er dog ikke alle tænder, der kan tåle tandblegning. Er emaljen tyndslidt som følge af for meget cola-indtag eksempelvis, så vil man ikke kunne blege dem, da den mørke dentin vil skinne igennem.

Er du interesseret i en tandblegning, så kan man prøve en tandklinik i København, hvor rigtig mange foretager denne form for behandling af tænderne. Der findes mange forskellige klinikker rundt omkring i Danmark, og det er altså ikke kun København, hvor man kan få lavet sådanne behandlinger. Der findes tandklinikker i hele landet, der kan hjælpe dig med at få smilet tilbage – og det er faktisk ikke engang så dyrt, som man skulle tro. Faktisk er det billigt, hvis man tænker over, hvor meget man får igen ved at føle sig tilpas, når man smiler. Det kan ikke købes for penge.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *