Festarrangement for venindens 20 års

Hej folket

Vi er en flok piger der skulle holde en fest i anledning af en af vores veninder fyldte 20. Der skulle godt gang i den, da det jo var en rund fødselsdag. Vi skulle derfor have lavet diverse arrangementer, og hyret en masse skæg og ballade. Derfor havde vi kigget på f.eks. underholdning, alkohol og de sædvanlige fest og farver. Vi var ikke sikker på en totalpakke, eller hellere en hjemmelavet pakke så vi kunne være mere fleksibel med hvad vi gerne ville have. Efter en hel masse undersøgen, måtte vi erkende at finde de individuelle faciliteter selv, da vi ikke kunne finde noget der inkluderede alt vi gerne ville have. Så vi lavede en brainstorm af alt vi gerne ville have inkluderede, og fik taget de mindre vigtigere ting af listen. Listen endte med at indholde alkohol, plus bartender, samt stripper, live musik og en smule mere.

Planen

Da det var en udendørs event, ville vi gerne have en mobil bar, for at gøre det nemmere for selv, og reducere arbejdet mængden på vores side. Vi lavede en hurtig gang research, men fandt det utroligt svært at bedømme ud fra hjemmeside og  reviews, og endte med at gå med bar mobil, da en af vores veninder havde brugt dem tidligere, og de havde udleveret en fin service. De opfyldte kravene om en leje bar, inklusiv bartendere, og kom med deres egen alkohol så vi ikke behøvede at tænke på det.

Festen

Vi fik så bestilt stripper og live entertainment andre steder fra, og ellers gik det hele som planlagt. Vi endte med en brag af en fest, og alle havde det super hyggeligt. Både stripper, entertainment og den mobile bar, samt bartenderne til festen var utrolig professionelle, og det hele gik som smurt. Vi endte dog også med at punge lidt ud for det hele, men alle sammen var bestemt det værd.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *