Håropsætning til brylluppet.

Da jeg blev gift her, for knap seks måneder siden, var jeg igennem hele molevitten i forhold til at blive stadset ud. For folk der ikke har prøvet at blive gift, eller været brudepige til en der skal, forstår de ikke helt, hvor stor tillid og hvor meget arbejdet der er påkrævet til at finde den rigtige frisør og make-up artist. Jeg havde derfor var ude og lede langt og længe, hvilket formåede at få mig lidt ind i panik stadiet, da jeg ikke havde fundet nogle og tiden snart var inde. Jeg endte derfor at lytte og stole på en af mine allerede gifte veninder der STÆRKT anbefalede Confiture, da hun havde brugt dem håropsætning til sit bryllup, samt havde familie der brugte dem til håropsætning til konfirmation. Det hjalp også meget at jeg kunne se billeder af deres resultater. Confiture ligger i Hellerup, var lidt langt væk for mig, men da alting skal være perfekt til dagen, valgte jeg at tage kontakt med dem og aftale en tid.

Jeg kom ind et par dage før, for at få prøvet nogle forskellige opsætninger, for at finde den perfekte. De tog sig god tid og var meget umage da vi prøvede de forskellige. Vi brugte i alt flere timer på det, men medarbejderne hos Confiture var mega søde og rigtig tålmodige igennem hele processen. Da vi endelig fandt den rigtige, fik vi taget test på hvor lang tid det ville tag og andre praktiske detaljer så alting ville være klar til dagen. Da selve dagen så ankom var det en ren katastrofe. Det var heldigvis ikke Confitures fejl, men pga. der var problemer med kjolen som gav os mindre til til at få håret sat på plads. Confiture havde heldigvis super meget styr på deres, og fik sat håret på rekordtid,  og reddede virkelig dagen.

Jeg anbefaler derfor Confiture rigtigt meget, da de bestemt var “Over & Beyond” for mig, og virkelig fortjente 11 ud af 10 på skalaen den dag.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *