Vandbaseret neglelak

De fleste af os tøser bruger neglelak fra tid til anden. Der er dog også mange af os, der går op i sundhed og miljøet, og til os er neglelak lidt et lille lag dårlig samvittighed. Alene på lugten kan man sagtens fornemme, at det er noget giftigt stads man putter på neglene. Langt det meste neglelak er nemlig fyldt med giftige kemikalier, og er mere eller mindre umuligt at fjerne uden neglelakfjerner, der er lige så giftigt.

Der findes dog også alternativer og et af dem hedder det lidt spøjse navn Snails. Det er vandbaseret og indeholder ingen skadelige midler, hvilket også betyder, at det kan bruges til børn. Det er da også børn, at Safe N’ Beauty har produceret Snails til, men det betyder naturligvis ikke, at det ikke kan bruges af voksne.

Den er perfekt, hvis du skal ud et par timer til en frokost, en brunch eller lignende hvor du ikke er væk så længe. Det vandbaserede neglelak holder nemlig ikke så længe, til gengæld er det ikke noget problem at vaske af med lidt vand.

Der er flere steder der forhandler mærket, men det er faktisk billigst at købe hos Boernibalance.dk der forhandler ting til børn og herunder altså også Snails, der er velegnet til at bruge til små piger, alt efter hvad ens holdning måtte være til dette.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *