Øjenvippe extensions giver lange & tætte vipper

Jeg går til dagligt med meget lidt makeup, og havde egentlig aldrig troet at falske øjenvipper, ville være noget for mig. Men efter at have læst en del om behandlingen, og set det færdige resultatet på flere, så tænkte jeg, at jeg måtte prøve det.

Populært hos kendisser & Hollywood-stjerner

Det har altid undret mig, hvordan mange kendisser og Hollywood-stjerner altid har flotte, lange øjenvipper, uanset om paparazzi har taget et billede af dem, lige efter de er stået ud af sengen.

Har de altid overskud i hverdagen, til at sætte den perfekte makeup, selvom de kun lige skal ned i den lokale SuperBrugsen? Jeg nægter at tro det.

Men rigtig mange kendisser og Hollywood-stjerner har indrømmet, at de har benyttet sig af øjenvippe extensions.

Øjenvippe extensions giver et naturligt look

Rigtig mange piger drømmer om lange, sorte og tætte vipper, men de færreste af os har naturlig lange øjenvipper. En kraftig mascara og en god eyeliner klarer dette for de fleste. Men bare en regnvejrsdag, en svedig træning eller en sørgelig film, kan få mascaren til at flyde i hele ansigtet.

Med øjenvippe extensions forlænges dine øjenvipper, og giver dig et 100% naturligt look, uden du skal bruge mascara eller streg. Det betyder, at du ikke længere behøver at stå tidligt op om morgenen, for at lægge mascara og streg. Tilmed slipper du ligeledes for, at skulle fjerne makeup hver aften inden sengetid.

Vidste du at..
Ægte vippehår har en levetid mellem 2-3 måneder. Og når det nye vippehår vokser ud, så afstødes det gamle. Når de kunstige vipper påsættes, limes hver enkelt vippe på din egen naturlige øjenvippe. Den eneste efterbehandling der kræves er en opfyldning, hvor der bliver sat yderligere kunstige vipper, på de nye vipper der i mellemtiden er groet frem, cirka et lille månedstid efter første behandling.

Med øjenvippe Extensions får du de smukkeste kunstige øjenvipper, og de ser tilmed 100% naturlige ud.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *