Går du og overvejer en ansigtsløftning?

Går du seriøst og overvejer at lægge dig under kniven for at få udglattet nogle af dine rynker i ansigtet ud, så skulle du måske lige læse videre her, inden du bestiller tid hos plastikkirurgen. Nu er det nemlig muligt at få en ansigtsløftning helt uden brug af kirurgi. I stedet for kniv anvendes der nåle. Behandlingen udføres nemlig med en meget tynd nål, der tilfører huden hyaluronsyre samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler. Teknikken kaldes Mesoterapi og har været anvendt på førende klinikker verden over, men nu kan du også få den her i hjertet af København.

Nu kan du få mesoterapi i København

På skønhedsklinikken CosmeCare, der ligger midt i København på Fortunestræde, har de gode erfaringer med mesoterapi, der effektivt reducerer rynker. Teknikken bliver hovedsageligt anvendt i ansigtet, men kan også sagtens anvendes på halsen, décolleté, håndryggen, indersiden af arme og indersiden af ben samt på maven. Effekten ses med det samme, men bliver endnu bedre i løbet af et par dage, idet produktet lige skal have lov til selv at fordele sig jævnt og udglatte samt opstramme det behandlede område. Men det bedste resultat opnås efter minimum 3 behandlinger. Heldigvis tilbyder de rabat, hvis man køber en samlet pakke med 3 behandlinger.

Det gør ikke ondt

Jeg har selv prøvet mesoterapi i hele ansigtet og resultatet blev noget så flot. Min hud er virkelig gennemfugtet og har fået sådan en fin glød. Man kan også nøjes med et mindre område f. eks omkring øjne eller mund – men jeg valgte altså hele pakken. Man kunne godt forestille sig, at det gjorde ondt at blive stukket en hel masse gange i ansigtet, men det gør det altså ikke. Nålen er virkelig meget tynd og Maryam Nazem er uddannet narkosesygeplejerske, så hun er virkelig god til at stikke. Jeg kan varmt anbefale klinikken, der er simpelthen så rart at være.  De er meget søde og professionelle. Du er helt sikkert i gode hænder hos CosmeCare.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *