Hvordan klæder man sin prinsesse ?

Det fleste kvinder der har fået børn, og især dem der har fået en datter, har nok stået overfor problemet. Hvordan skal ens lille prinsesse klædes på. De første par år giver det helt sig selv, der er det praktisk tøj, der holder og som ikke indeholder skadelige stoffer, men hvad når hun begynder at have en holdning, hvilke sko hun får på, og hvilken jakke hun skal have. Hvornår må man begynde, at skæve lidt til moden, det er der mange der er i tvivl om, og der findes da heller ikke noget entydigt svar.

Moden dikteres fra Rom, New York, Paris, Milano, Madrid, Tokyo og de andre store byer, men selvom moden kommer herfra, så er det os som forældre der formidler den videre, og det er det færreste små piger, eller drenge for en sags skyld, der bekymrer sig voldsomt om moden, hvis de ikke bliver påvirket til det af deres forældre. Derfor er det bedste råd, at man har et afslappet forhold til moden (derfor kan man godt være modebevidst), for så får ens børn det nok.

Som tommelfinger regel kan man dog sige, at indtil din datter kan udtale Jean Paul Gaultier, Hermès og Dolce & Gabbana er der i hvert fald ikke nogen grund til at bekymre sig om, at det det de skal have på.

Du kan derfor roligt købe sundt og økologisk børnetøj til din datter til hun begynder at snakke om andet, og så er det altså også lidt billigere at handle på naturebaby.dk end hvis du skal have kreditkortet frem hos Gucci eller Louis Vuitton babyafdelinger.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *