En langtidsholdbar designer

Er der en designer, der har vist sig langtidsholdbar og særdeles brugbar er det Ilse Jacobsen. Inspireret af den nordsjællandske natur omkring Hornbæk er det lykkedes hende gennem de sidste 20 år et kreere den ene store kollektion efter den anden af smukke kjoler, trøjer, bukser og sandaler. Sandet og vandt synes at være et tilbagevendende element, når det skal findes ny inspiration. Det matte farvespil og de smukke nuancer´, der går ind i hinanden og glider langsomt forbi er som det flygtige sand, som sandaler i enhver farve og stil skal betræde. Hvert et skridt er nyt og unikt.

 

Udeliv er aktivt liv 

En tur på stranden er alle årstider til. Vinterens brusende vilde bølger skyller koldt mod stranden og påkalder varm sweater eller cardigan i god kvalitet. En varm – og lækker – vinterfrakke med tørklæde er uundværligt i denne tiden. Men man bliver også belønnet af naturens vildskab. For- og efterår kalder på den alsidige garderobe. Her kan det sagtens være det lette med en cardigan og ikke mindst en vinterjakke. Man kan næsten gå i et med naturen, både mentalt og af udseende, når man med det lækre design holder kondien og hyggen vedlige på tur. Sommeren vil utvivlsom byde på sandaler og lækkert badetøj. Om man dyrker udelivet alene eller sammen – så kan man godt være velklædt. Der er ingen undskyldning for ikke at være med på den seneste damemode.

 

Hvor klikker jeg hen?

Er man særdeles aktiv ude er man som oftest aktiv inde. Frisk luft og sans for mode er livgivende og forfriskende. Og når man er faldet til rette i sofaen – og tændt for wifi er det fristende at se om der nu er kommet noget nyt og spændende. Eller måske bare et godt – og uundværligt – tilbud. Det er blevet mindre fjernbetjening og mere I pad og bærbar, der sammen med den nærmeste familie sniger sig med op i sofaen sammen en god og varm kop the eller kaffe. Kunne man ikke bruge et par ekstra sandaler eller en dejlig kort kjole? Synes man tit at tænke. Går man ind på Bydehn fanger øjet hurtigt ikke bare en, men mange muligheder for et godt tilbud. Og man kommer ikke udenom at se forbi Ilsejacobsen.com, for har man først fået appetit på et mærke, så vil man ofte gerne se meget mere. Er det ikke til sig selv, så er man hurtig til også at drømme sig hen og klæde børnene på og så er det godt med mange muligheder. Man kommer heller ikke udenom, at der er en fødselsdag, et bryllup eller anden festlig begivenhed, der fordrer en dejlig gave. Noget man kan sætte pris på. Hos Ilse Jacobsen er der også et meget stort udvalg af accessories, som altid er det lidt nemmere med et flot tørklæde eller taske, når det gælder en gave. Så skal man ikke tænke i størrelser.

 

Det praktiske og enkle

Det synes som om, at mantraet og ideen bag er det brug- og bærbare, det enkle og smukke. Ser man på overtøj i jakker som regnfrakker, så er man ikke i tvivl om at den også holder næste sæson. For det er tidløs mode, med sans for de farver og design der er oppe i tiden. Det praktiske slår især igennem i de meget populære regnfrakker, som ikke bare synes at slå igennem i Danmark, men i norden. Det er nemlig ikke kun i Danmark det regner. Og det er heller ikke kun i Danmark at man værdsætter et lækkert design kombineret med kvalitet og praktisk sans.

 

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *