Nyt hjem, nyt gulv

Min kæreste og jeg vil gerne have en større lejlighed til vore lille familie, vi har boet i en 2-værelses lejlighed i de sidste 5 år, det var også en fin bolig til bare os to, men vi har fået en lille dreng for halvandet år siden og han fylder også lidt i lejligheden, der er snart ikke nok plads til os alle tre i den lille lejlighed. Så vi har været på udkik efter en større lejlighed med mindst 3 værelser.

Vi har fundet en lejlighed på Amager, den har 4 værelser, så nu kan lillemanden endelig få sit eget værelse og vi har fået plads til et kontor. Vi fik lejligheden til er god pris, da det er en lidt gammel og slidt lejlighed som vi selv skal sætte i stand, men det er fint, da jeg elsker at lave DIY, men gulvet kan vi ikke ordne selv, det er meget slidt og beskidt som man ikke kan fjerne med vand og sæbe, vi skal have professionelle til at ordne det og det er i alle værelserne.

Kender i det, at man har brug for et eller andet eller man er på udkik efter noget og så lige pludselig popper det op på dit Facebook feed uden at have søgt efter det? Det er som om ens telefon kan læse ens tanker. Ja det skete her for mig, jeg skulle til at søge efter gulvservice på Amager, da der pludselig poppede en annonce op på mit Facebook. Jeg kontaktede Viking Gulvservice og aftalte en dag de kunne komme herude.

Efter at have set på gulvet, snakkede vi om de forskellige gulvbehandlinger som vi kunne få.

Vi blev enige om, at en lakbehandling ville være det bedste, da det ville være nemmere at rengøre og vedligeholde, det giver også gulvet en lækker naturlig overflade, godt beskyttet samt lettere at rengøre i fremtiden.

Gulvet har fået en varm og naturlige glød, værelserne ser varmere, større og lysere ud, og det er super nem at rengøre, man skal bare moppe hver anden uge.

Jeg kan klart anbefale Viking Gulvservice. Professionelt og kompetent firma, der ved hvad de laver.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *