Vis hvem du er med personlige smykker

Vi lever i et ny-moderne samfund hvor vi gerne vil skille os ud i hverdagen, samt vise nogle signaler om at vi er med på moden, er smarte – og samtidig ikke er bange for at prøve grænser af.

Personlige smykker er en måde at vise nogle af disse signaler på, samt ved at gøre brug af de nyeste accessories, tøj, mm. Hvis ikke man selv er den mest kreative til hvordan man kan fremhæve sig selv mere i hverdagens lys, så kan man jo vælge at søge inspiration hos fx nogle af de kendte, modemagasiner, blogs på nettet (som min fx 🙂 ) eller andre moderelaterede steder.

Personligt foretrækker jeg selv at følge de kendte fra USA – da de ofte er lidt foran hvad angår mode, og her kan man hurtigt få nogle gode idéer og en masse inspiration.

TIP: Personlige Unikka smykker – er unikke og anderledes

Unikka smykkerTilbage til det personlige; jeg faldt forleden over denne webshop – som sælger det som hedder ”Unikka smykker”, hvilket er personlige smykker, som typisk kun findes i et enkelt eksemplar – altså helt unikke og personlige smykker. Priserne var rent faktisk fornuftige, sammenlignet med andre store brands – og kvaliteten ser ud til at være helt i top. Ligeledes er der mulighed for at få graveret navn eller lignende i, som jeg personligt selv har gjort brug af nogle gange.

Jeg endte med at bestille en flot fingerring, og jeg vil smide en opdatering og billede så snart jeg har modtaget den.

Smykker er bare billigere over nettet

En af grundene til at smykker er en af de mest populære nicher online, er simpelthen at der kan spares rigtig mange penge. Endvidere er det nemt og hurtigt at søge rundt efter præcis det smykke man ønsker at købe. Personligt shopper jeg smykker online pga. nogle af disse grunde:

  • Jeg kan shoppe når det passer mig, uanset hvad tid på døgnet det er.
  • Jeg kan tjekke udvalget i de forskellige webshops på farten via min smartphone. Og bagefter kan jeg købe via computeren, hvilket jeg finder praktisk.
  • Smykket bliver leveret lige til døren, så jeg behøver ikke at skal ned og stå i et travlt shopping center, eller lignende.
  • Er jeg ikke tilfreds med smykket, så tilbyder de fleste webshops gratis retur og bytte af smykket – eller pengene tilbage, så det er dejlig nemt.

Altså synes jeg at man opnår en større frihed ved at kunne handle sine smykker online, hvilket passer lige til mig 🙂

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *