En rigtig pigeaften med cocktailbar i København

En af vores veninder skulle giftes for ikke så længe siden, og vi valgte derfor at lave en rigtig tøse aften. Det skulle ikke være den officielle polterabend, men bare en rigtig hyggelig nat ude sammen med pigerne. Vi skulle derfor lave nogle planer for hvad vi ville. Vi endte med alt i alt med at være 10 personer, og skulle derfor indrette os efter det. Vi ville rigtig gerne ud og have noget fin mad, og så derefter ud i byen. Da det var en lidt speciel tøse aften, ville vi gerne gøre lidt mere ud af det end vi plejede. Vi valgte derfor at det skulle være noget moderne, og lidt finere vi skulle ud i.

Tapas og cocktailbar i København

Desværre når man er så mange, er det svært et sted alle ville være enige om. Efter en helt masse forskellige idéer, var vi stadig ikke blevet enige. Vi valgte derfor at lade “The Bride To Be” få valget, da det lidt var hende vi brugte som undskyldning for at forkæle os selv, og hun jo ikke ville få noget at sige til hendes egentlige polterabend. Vi endte derfor med vi skulle have tapas og cocktails! Der var et sted som den endnu ugifte veninde havde haft lyst på til at prøve ved navn “Dahl&Dahl”. Dahl&Dahl er en meget moderne tapas, samt cocktailbar i København, som hun havde hørt rigtig godt om.

Da vi ankom var vi bestemt ikke skuffet, og det levede helt bestemt op til forventningerne. Selve miljøet på baren, samt atmosfæren var rigtig rustik og hyggelig. Det var en flot blanding af en New Yorker taglejlighed, med flotte rå vægge, men med et flot tvist af dansk og moderne møblering. Maden var også virkelig flot præsenteret, og yderst velsmagende. Vi kom igang med drikke og spiseriet, og alt for hurtigt med de flotte og spændende cocktails som Dahl&Dahl serverede. Vi vil anbefale enhver der leder efter en god aften til at besøge Dahl&Dahl, da maden er yderst velsmagende, og fordi de muligvis har en af de bedste cocktailbar i København.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *