Har du styr på julegave købene i år?

Køb julegaverne online & spar tidDu tænker måske at det er lidt tidligt at begynde at skrive om julegaver, da vi kun lige er gået ind i november måned, men ikke desto mindre er det værd at begynde at lede efter julegaverne allerede nu, hvis du gerne vil undgå at få julestress!

Internettet er igennem de senere år blevet mere og mere brugt når danskerne handler julegaver, og sidste år gik online handlen frem med yderligere tre procent, så at det samlede antal dansker som købte julegaver online kom op på 15 %, og det tal forventes at stige yderligere dette år – hvor det især er blevet mere populært at bruge mobilen og tabletten til at handle på farten.

Der er dog også mange gode grunde til at handle sine julegaver over nettet, og nogle af fordelene er b.la.:

  • Du kan handle når du har tiden til det, du er ikke afhængig af butikkernes åbne og lukketid.
  • Mange webshops er i dag mobil og tablet venlige, så du har mulighed for at købe eller finde julegaven på farten.
  • Produkterne er ofte langt billigere online, så der kan opnås gode besparelser på køb af julegaverne online.
  • Du får dine indkøb sendt lige til døren eller nærmeste posthus, så du spare en masse tid. Endvidere tilbyder mange webshops i dag indpakning, så du heller ikke behøver at tænke på det.
  • Mm..

Sådan finder du julegaven anno 2014 online

Er du ikke en haj på nettet, så kan det måske virke som en jungle at finde julegaven, og især hvis personen du skal købe til, ingen ønsker har. Der findes dog mange sider på nettet som kommer med forslagene til dig, og et eksempel på en sådan side, kunne fx være denne her. Her har ”blogejeren” samlet en masse produkt forslag til dig, og det er ingen hemmelighed at han har gjort det for at tjene penge på kommissionen ved at henvise dig til produktet – men det giver stadig dig en masse inspiration og idéer.

Ved du allerede hvad du går efter, og er det typisk mærkevare, så er de store webshops ofte det nemmeste sted at handle, da de har flere hundrede brands at vælge imellem – så man kan handle flere af julegaverne i samme shop. Det svarer lidt til at gå ind i Magasin, blot at det er online.

Et eksempel på et af de største mode shops i Skandinavien er fx Boozt.com – her finder du mere end 300 brands, hvor af de fleste er nordiske. Her kan du b.la. handle kendte produkter fra brands som; Vero Moda, Hugo Boss, Samsøe Samsøe, Ecco Kids, Hummel, Noa Noa Miniature, og mange flere. Altså kan du finde modetøj og accessories til både mænd, kvinder og børn, hvilket gør det dejligt nemt 🙂

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *