Tag en smuttur til Milano, modens hovedstad

Findes der noget bedre end at flyve mod Italien og ikke mindst flyve imod modens Mekka nummer 1, Milano? Nej – det tror jeg ikke. I hvert fald ikke i min optik. Og der er godt nyt for de rejselystne, for det er både blevet billigt og nemt at flyve til Milano på en weekendtur og få en fornemmelse af storbyens mange facetter.

I Milano kan du blandt andet tage til Quadrilatero della moda, som også er kendt som den Italienske modefirkant – her finder du alt fra Armani, til Gucci og Prada og butikkerne er ikke mindst flotte at se på, men naturligvis også fantastiske at købe ind i, hvis man da har pengepungen i orden, for priserne er for at sige det mildt, skyhøje.

Er man ikke til den udendørs shopping findes der også La Rinascente, som er en et kæmpe modeindkøbscenter og på toppen af bygningen, kan du nyde alverdens spændende Italienske retter. Milano er med andre ord, byen at tage til, hvis du skal shoppe og kigge på mode. Og heldigvis er flybilletter til storbyferien i Milano efterhånden så billige, at alle kan være med.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *