5 tips til indretning af din bolig

Er din bolig blevet triviel og kedelig, og trænger den til fornyelse – så vil vi i dette indlæg give dig 5 tips til indretningen af din bolig.

1)      Er din bolig lille og kniber det med pladsen, så er det en god idé at holde farverne dæmpede og neutrale. Sort/hvid farver er altid en sikker vinder her – og det er vigtigt at holde disse neutrale farver i de fleste ting i hjemmet, altså alt lige fra sengetøjet, til brugskunst og andre nipse ting du vælger at bruge til at designe boligen med. Ved at holde farverne neutrale, vil boligen se mindre ”rodet” – også selvom emnerne så tæt sammen.

2) Lav dit sofabord/bukkebord om til to borde, ved at montere og anvende en løs bordplade som du på undersider montere fire store hjul under. Om dagen kan du bruge det som arbejdsbord, hvor om aften fjerne du den løse bordplade – og kan bruge det som et lavt sofabord. Det er super ideelt til folk som fx bor i de såkaldte ”Micro Living” hjem – som er blevet moderne i byer som København, mfl. Denne tendens er importeret direkte fra storbyer som New York osv. hvor pladsen er lille – men kvadratmeter prisen er høj.

3) Hold indretningen enkel og simpel, og sørg for at der er en sammenhæng imellem de forskellige funktioner, i både stil og stemning.

4) Har du et større rum som fx stue/noget andet – så kan du vælge at dele rummet op med fx et møbel imellem områderne. Møblet skal dog helst være pænt fra alles sider, da det kan ses fra alle vinkler.

5) Spejle: ved at hænge store spejle op i fx stuen, vil rummet komme til at føles større end det angiveligt er. Ligeledes vil det gøre rummet mere spændende og skabe lysvirkninger. Du kan også bruge spejle til at hænge overfor hjemmets mindre attraktive pladser, som måske ikke lige har den bedste udsigt.

Det var lige et par hurtige indretningstips til dig som går op i at boligen ser pænt og moderne ud. Du kan finde endnu flere tips i dette indlæg – og masser af produkter at designe hjemmet med her. 

Picture source: http://bedarthome.com/

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *