Det er trendy at have det godt

Fitness, sundhed og velvære. Det er i den grad blevet et modefænomen at have det godt med sig selv fysisk. Selvfølgelig har det altid været på mode at se godt ud, og træne sig slank og sund. Men det er også blevet mere og mere almindeligt, at gå til alternative behandlinger og massage og den slags, for at slappe af i kroppen.

Måske er det en reaktion på det travle samfund, vi lever og arbejder i. Det er i hvert fald en branche der er i vækst, og skal man gå til en af de bedste, skal man kigge forbi Body-sds, som hjælper med gode øvelser, har gode råd til kosten og uddanner deres eget personale.

Er man på jagt efter forskellige wellness-oplevelser, kan jeg, udover de meste almindelige aktiviteter som massage og yoga, disse emner:

  • Fodterapi
  • Fish Kiss (også for fødderne)
  • Negle-behandling
  • Spa-weekend
  • Meditation (det kan man gå til)

Der er så mange doge grunde til at gå til massage eller noget andet, de er godt for kroppen, uden at være fysisk hårdt. Man bliver gladere af det, får det bedre med sig selv, det kan blive en sjov og hyggelig gruppeaktivitet med veninderne – eller en god idé til en gave – og så er det jo ganske simpelt sundt for krop OG sjæl.

Hvis du er bange for, at du skal ud og investere en formue, hver gang du vil gøre noget godt for dig selv, så bare rolig. Man kan finde mange billige steder med rimelige priser, og så kan man jo købe de fleste produkter selv – igen en hyggelig hjemmeaften med veninderne, og så kører det.

Og der er mange ting man kan fokusere på, når man giver sig i kast med wellness-projektet. Vil du have stærkere hår og negle? Pænere og mere glatte fødder? Blødere hænder? Renere og mere smidig hud? Der er nok af ting at tage fat på!

Læs mere om Body-SDS her

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *