Cam Cam – Det perfekte mærke til dit barn

Det børnevenlige design-brand Camcam, har fået mig til at gå ind i den berømte lyserøde periode sammen med min 5-årige datter.

Deres design er skønt og skaber ro og harmoni på børneværelset og i hjemmet. Der er så mange fantastiske ting inde på Camcams website, og altind virker så blødt i vælvet i designet. Deres søde udtryk har som sagt fået mig til at gå ind i en lyserød periode, sammen med min datter – der i øvrigt har den rette alder til det.

Og det er faktisk alle aspekter af hverdagen som Camcam kan dække. Du kan både købe tøj, lejetøj og boligindretning på siden.

Det er en arkitekt, der i sin tid begyndte at sy til sit eget barn. Og snart også for veninder og veninders veninder. Derfor ved hun altså, hvor det er behovet ligger. Og børn og babyer er tænkt ind i alt hvad der kommer ud fra Camcam.

Jeg bliver aldrig træt af at gå ind på siden, og rulle mig igennem de mange ting, de har på den. Der er så meget inspiration at hente, til et roligt og harmonisk hjem med børn og babyer. Og det er ikke kun børnene der får noget ud af den form for indretning. Det smitter af på hele familien.

Og ved siden af designet står kvaliteten som en klar medspiller der fulender værket. Man mærker lige med det samme, at produkterne er lavet for at skabe en helhedsoplevelse, som man har lyst til at bruge i mange år frem.

Noget der også er karakteristisk ved Camcams design, er at de så elegant kombinerer det traditionelle med nutidens trends. Den evne, som deres produkter for ud af det, er at man ikke bliver træt af at bruge produkterne og i det hele taget have dem stående og hængende i hjemmet i lang tid.

Du kan købe Cam Cam hos Parcellet.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *