Sejt med lirede gadgets

Jeg føler mig lidt som en af de cool typer, efter at jeg forleden modtog min pakke med nye lirede gadgets.

Jeg er absolut ikke god til teknik og moderne udstyr, så jeg plejer altid at lade kæreste vælge, når jeg skal have ny telefon og computer, og når jeg skal have nyt udstyr til disse. Du kan derfor forestille dig, at han – mildest talt – var dybt overrasket, da jeg forleden modtog en pakke fra gadgetcity.dk. Pakken var nemlig spækket med alverdens gadgets. 

Jeg havde hørt om hjemmesiden fra nogle mandlige kollegaer på jobbet, som havde bestilt en masse fede gadgets til arbejdet, som de alle sammen var utrolig glade for. Jeg besluttede mig derfor for selv at surfe lidt rundt på siden, for at se, om jeg kunne blive lidt inspireret.

Det kunne jeg om noget. Hjemmesiden er utrolig brugervenlig og nem at finde rundt på, hvilket var utrolig lækkert for en trunte som mig, som absolut ikke er særlig god til computere. Jeg har altid været lidt tilbageholdende med nethandel, da jeg er bange for, at jeg får puttet nogle genstande i indkøbskurven, uden at jeg opdager det, eller at der bliver lagt lidt ekstra omkostninger på slutbeløbet, uden at jeg opdager det.  Og ja, at mine produkter har fejl og mangler, og at jeg så skal til at bruge min tid og energi på at returnere det. Jeg har en travl hverdag, og det er ikke sådan noget, jeg gider bruge på min tid på.

Heldigvis gled alt som smurt. Ingen skjulte gebyrer eller noget, og alle mine gadgets var i tip top stand. Jeg har nu en super sej Nanogrip til bilen, en vandtæt bluetooth højtaler til bilen, et iphone sportsarmbånd i en lækker rød farve, og sidst men ikke mindst en mega cool telefoncykelholder.

Se alle de andre lirede gagets her!

dreamstime_xl_32285568

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *