Helt lager printerpatroner fra Tonerland

Nu har jeg efterhånden studeret i mange år, og jeg er vant til at rende til diverse printerbutikker for at printe større opgaver ud. Heldigvis og bedre sent end aldrig blev min mormors gamle printer og en helt røvfuld printerpatroner fra Tonerland min redning. Både for kvaliteten af mit arbejde, men også min pengepung. 

De fleste studerende har nok prøvet at sidde ud til de sene nattetimer og kæmpet sig igennem en eller anden skodopgave, som bare ikke vil få sammenhængskraft. Ja, med det mener jeg den røde tråd. Det er så frustrerende og irriterende, når man bare ikke kan komme videre med sit arbejde, og uret på væggen bare tikker hurtigere og hurtigere. Inden man ved af det, så er klokken ved at være 8, og man er på vej ned til den nærmeste printerforhandler for at printe sin opgave ud, der koster det hvide ud af øjene. Skal man så lige printe 3 eksemplarer, så er man så godt som på vej til at blive ruineret.

Nå men, min mormor, som donerer mad til mig, en fattig studerende, i tide og utide, blev træt af mit evige brok over ikke at have tid og penge nok. Hun hev derfor en gammel printer frem fra skabet, som min morfar i sin tid brugte til at printe kopiark ud, som vi børnebørn kunne farvelægge. Jeg var super glad og taknemmelig, men også lidt råvild, da jeg havde på fornemmelse, at printerpatroner var møgdyre. Jeg fandt heldigvis Tonerland.dk på nettet, en stor internetforhandler af billige printerpatroner, som sælger alle typer patroner til ingen penge.

Jeg bestilte derfor en stor boks patroner i forskellige farver. Jeg har desværre ikke nogen stor opgave, jeg skal aflevere her i nærmeste fremtid. Men jeg er til gengæld gået amok i print af gamle billeder, som er hængt ud over hele min lejlighed. Nu mangler jeg bare at købe et par fede rammer.

dreamstime_xl_42533866

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *