Firma løb

Vi nærmer os løbe sæsonen, og tiden kommer snart hvor vi skal have indfriet vores nytårsforsæts. En god måde at kombinere disse to ting, er igennem teambuilding. Mange i din virksomhed har sikkert sat sig for at, kvitte cigaretterne og komme i god form. En god måde at lave teambuilding for din virksomhed, kan være enten at lave en løbeklub for dine ansætte, hvor i mødes hver eller hver anden uge og løber en tur sammen. På denne måde vil i opnå et stærkere sammenhold. Derudover, kan man deltage i utallige firma løb rundt i Danmark, her kan i lave en hel teambuilding dag ud af det.

Hvis dette er noget du går og overvejer, at netop dit firma skal lave. Så ville det være ideelt at lave nogle firma løbe t-shirts således, laver i også reklame. Du kunne også bare forære en t-shirt til dine medarbejdere, så hvis de skal løbe en tur eller tage ned og træne efter arbejde, bliver dit firmas navn vist. Det er let, enkelt og billig reklame.

xspresstryk kan man finde løbe trøjer i forskellige kvaliteter og modeller, så du kan vælge hvilken, der vil passe bedst til dine medarbejdere. Derudover også vælge hvilken farve, i forhold til jeres logo eller virksomhedens navn. Hvis man ikke synes en løbe t-shirt er nok, kan du også få trykt hele løbe dragter, så er man sikker på, man er synlig hele vejen i gennem. Jo mere synlig man er, på løberuten eller i træningscenteret, jo større chance er der også for at jeres navn, sætter sig i brugerens underbevidsthed. Dette kommer til jeres fordel, hvis der lige pludselig bliver brug for de kompetencer, som dit firma netop kan.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *