Boliginspiration: Vær opmærksom på dette, når du vælger belysning

 

Når der skal vælges belysning til hjemmet, er det ikke ligemeget, hvilken slags, der vælges. I dette indlæg giver vi dig et par gode råd til, hvordan du vælger den rette belysning. Læs med herunder og bliv klogere.

 

Hvilken betydning har dit valg af lyskilde?

Belysning har stor betydning for dit hjem. Mens det udefrakommende dagslys udelukkende belyser lodrette overflader, såsom vægge, så vil det kunstige lys kunne belyse gulve og loft. Belysning er en meget væsentlig faktor, når det kommer til indeklimaet, og faktisk kan belysning få ens hjem til at skifte karakter, hvis man ændrer det. Det er derfor vigtigt at overveje, hvilket udtryk, man gerne vil give hjemmet, inden man går ud og investerer i lys.

 

Der findes rigtig mange forskellige lamper, hvilket du hurtigt vil erfare, når du skal ud for at købe din næste lampe. Men husk at tænk over, at det ikke udelukkende er lampens udseende, du skal gå efter. Det er ligeledes den måde, den lyser på, der er vigtig, da det kommer til at sætte et enormt præg på dit hjem. Mange oplever, at lampen ikke giver det rigtige lys, når de først er kommet hjem og sat den op.

 

Dette skal du huske, når du køber lamper

Som regel hænger vi flest lamper, der lyser nedad. Det gør, at ens hjem kan føles mørkt, selvom der er en masse lamper. Har man nedadrettet lys i sin stue eksempelvis, så vil rummet virke mindre samt at der er lavere til loftet. Grunden til dette, er at lyset ikke kommer ud i hjørnerne, og en måde at løse dette problem på kan være, at man blander flere typer lamper, som har hver deres funktion. Samtidig kan dette hjælpe, hvis du har flere elementer i et rum, der skygger for belysningen. På Livingshop.dk kan du et kæmpe udvalg af forskellige lamper, der passer ind i de fleste hjem.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *