Gulvafslibning i Glostrup til gode priser

Nu er det efterhånden et par siden, at jeg flyttede i min første lejlighed. Når man er førstegangsflyttende, er der en masse ting, man springer over let og elegant. For mig var det service og gulvenene. Det var ting, som jeg ikke gad tillægge særlig meget værdi. Når man er førstegangsflyttende har man ofte ikke særlig mange penge, og man er nødt til at prioritere, hvad man vil bruge de penge man har på. I mit tilfælde var det seng og sofa. Derfor havde jeg udskudt en gulvbehandling i mange år. I år tog jeg mig sammen og undersøgte priserne på gulvafslibning i Glostrup.

Overraskende var det slet ikke så dyrt, som jeg havde forestillet mig. Det ærgrer mig faktisk, at jeg ikke har fået lavet en gulvafslibing noget før. Med tanke på alle de år, hvor jeg har kigget på de grimme gulve. Da jeg fandt ud af, at det var til at betale for, bestilte jeg da også en tid til gulvafslibning i Glostrup med det samme. Nu er mine gulve skinnede og lyse, og mit hjem virker endnu større end før. Det er så lækkert. Nu er mit hjem for alvor ved at tage form.

Det billige service fra Bilka er skiftet ud med Royal Copenhagen, som jeg har samlet på en hel årrække efterhånden. Og den billige topmadras fra Ikea er skiftet ud med en lækker continental seng fra Ilva. Så det hele er ved at være rigtig luksuriøst efterhånden i min lille hybel.

Manden fra Dano Gulvservice var super serviceminded, og han hjalp mig med at sætte både sengen og sofaen på plads, da han havde givet gulvene en ordentlig tur med maskinen. Nu har jeg anbefalet firmaet til mine forældre, som også snart skal have høvlet gulve. Men jeg vil da ikke snyde jer herinde, så hvis I også skal have lavet en afslibning af gulve i Glostrup eller omegn så bør I også benytte jer af dem.

Se deres hjemmeside her!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *