Hjælp til lejlighedskøb af boligadvokater

Hey alle

For nogle måneder siden skulle mig og kæresten ud og købe vores første lejlighed sammen, vi havde begge tidligere boet til leje. Det var super spændende, og noget vi længe havde kigget efter. Det var dog blevet udsat igen og igen i jagten på en god en. Som i måske ved, er det rigtig svært at finde en i hovedstadsområdet. Vi var derfor super spændte og glade, over hele oplevelsen og bare det at komme væk fra det gamle stykke lort vi havde boet i førhen. Dog havde vi jo hørt en masse skrækhistorier fra venner og bekendte, og vi havde sågar også haft et vennepar hvor de var flyttet, og flere ting ikke var som de skulle være. De blev selvfølgelig dækket af diverse aftaler, men det var en lang og sej kamp, som vi rigtig gerne ville undgå.

Professionel boligrådgivning af boligadvokater

Vi valgte derfor at tage den måske lidt dyre vej, og få et rigtig godt advokatfirma til at vejlede os. Det var med formålet at alt bare skulle spille, da vi ikke gad fremtidige hovedpiner, specielt ikke efter alt flytteriet. Vi tog derfor kontakt med Boligadvokat24 i Hellerup, grundet deres gode omtale på diverse sider. Vi fik et uforpligtende bud, og følte os rigtig sikre gennem vores samtale, da de virkede som om de vidste præcist hvad vi ledte efter. Efterfølgende valgte vi at lave en ordentlig aftale med dem, og få alt arbejde gennemført med dem. De “holdte os i hånden” hele vejen, og vi følte os rigtig trygge og godt klædt på. Heldigvis opstod der ingen komplikationer før eller efter skødeskrivningen. Tilgengæld føler vi os positive at Boligadvokat24 har os hvis der er problemer i fremtiden

Så hvis du i markedet for en ny bolig og mangler en boligadvokat, så anbefaler vi varmt at tage kontakt til Boligadvokat24. Dem kan du med fordel få ind over, så alt bare spiller.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *