Baby foot! Køb det, og få bløde fødder

Vi har fornylig købt “baby foot”, der er et produkt der giver blødere fødder. Du behøves derfor ikke mere, at bruge skalpel mere, eller fil for den sags skyld, for nu kan du behandle dine fødder uden. Kamilleshop er leverandør af mange fantastiske produkter, inden for skønhed og kosmetik. De har herudover en fantastisk kort leveringstid, og er virkelig søde hvis man har brug for hjælp. Så jeg køber tit hos dem. Men dette er et produkt jeg ikke har prøvet før, og det har virkelig givet mig nogle fantastiske resultater, i form af bløde fødder.

Hvad er baby foot?

Navnet baby foot kommer af, at man faktisk får fødder, så bløde som en babys. Baby foot er et produkt, som alle kan bruge derhjemme. Huden bliver helt naturligt stimuleret til at komme af med de døde, hårde og tørre hudceller. Det er et par “sokker”, som du tager på, og lader være på i en time, og derefter kan du afvente at huden bliver stimuleret, og efter nogle dage utrolig blød.

Det du skal gøre er, at vaske fødderne – eventuelt med et fodbad. Herefter tager du baby foot sokkerne på i en time, og derefter afvask fødderne. Efter 4 dage vil huden begynde at afskalle, denne proces tager ca. 4 dage. Efter denne proces er dine fødder helt afskallet, og dine fødder har en lækker blød hud.

Prøv selv baby foot her det har mine varmeste anbefalinger.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *