Bestil en afbudsrejse og shop igennem!

Er du typen, der elsker at shoppe? Så er du måske også typen, der kender til at være flad sidst på måneden, fordi man bruger stort set alle sine lommepenge på at shoppe tøj, sko og så videre. Det kan nemlig være en rigtig dyr affære, hvis man har et shoppinggen, men ikke desto mindre findes der måder, hvorpå man kan mindske sit forbrug – og samtidig gøre noget godt for sig selv. Det kræver dog, at man kan holde lidt igen i løbet af året, og det kan for nogle være svært. Til gengæld kan man tage på sit livs shoppingtur, hvis man kan det. Der skal derfor skæres lidt ned på de månedlige shoppingture, og de kan så erstattes med én – to per år. Er du interesseret i at vide, hvordan du gør det? Læs med herunder.

 

package-1052370_1280

Bestil en afbudsrejse og shop på turen

Hvis du kombinerer din rejse med shopping, så vil du kunne spare rigtig mange penge på tøj, da det i Danmark er enormt dyrt at købe tøj. Her betaler vi moms, og generelt bliver tøjet sat til salg for mange penge, da det butikkerne skal kunne tjene penge efter, der er betalt skat. En rejse er selvfølgelig dyr, men hvis man ikke bruger penge på shopping i løbet af året, så vil man faktisk kunne rejse gratis, hvis man kombinerer de to ting. Man kan også tage chancen med en afbudsrejse (fra eksempelvis Bravo Tours), hvis man er villig til at gå på kompromis med, hvor man ender. Dog burde der være mange penge at spare, uanset hvor man ender, da det i næsten alle andre lande er billigere at shoppe end i Danmark.

Afbudsrejser er populære som aldrig før, og man kan ofte finde en rigtig billig ferie til mange forskellige destinationer, og derfor kan det være en god idé at holde sin kalender fri i sommerferie, da man ikke helt kan være sikker på, hvornår man kan komme afsted og til hvor. Derfor skal man altså gøre op med sig selv, om man er villig til ikke at vide på forhånd, hvor man ender henne og derved spare penge på rejse – man skal have i baghovedet, at man jo kan være heldig og finde billige billetter til drømmedestinationen alligevel.

Hvad synes du? Har du prøvet at tage på en shoppingrejse før, og hvad er dine erfaringer mht. besparelser?

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *