Så er der bestilt nye negle!

at fikse mine grumme negle. Jeg synes mine hænder minder om Edward Saksehånd og jeg har brug for at få noget farve ind i min hverdag. Nu har den stået på joggingbukser alt for langtid! Og i takt med damer åbner mere op og vejret bliver bedre skal jeg ud og vise mig frem.

Jeg har gået i mange år hos Beautyart og kunne aldrig finde på at skifte skønhedsklinik. Jeg er en meget loyal person og jeg altid fået super service hos dem også ligger de i Vanløse.


Jeg får lavet alt fra Shellac, bryn & vipper, sugaring og voksbehandling. Det lyder af meget men heldigvis er beautyart gode til at give tilbud ved køb af flere behandlinger.

Denne gang skal jeg kun have lavet negle og jeg regner med at vælge orange eller grønne negle. Jeg vil gerne vælge en farve som udstråler forår og som glimter godt i forårssolen. 

Eller har jeg ikke planer i weekenden. Jeg vil meget gerne se mine bedsteforældre men er stadig bange for at smitte dem. Jeg selv heldigvis allerede mine veninder og håber vi kan mødes i en park og snakke sammen.

Jeg håber i alle sammen får en dejlig weekend. 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *